Design Hill Café & Food

Ensiluokkainen kahvila ja lounaspaikka ykköstien varrella.

Life is too short for bad coffee.

Kahvila on myymälämme sydän. Me arvostamme laadukasta ruokaa ja pyrimme siihen, että vierailusi on aina onnistunut elämys. Katamme kauniisti ja kokoamme annoksemme pieteetillä.

Kahvilan vitriinistä voit valita useista makeista tai suolaisista vaihtoehdoista. Kotimaiset Petris’in suklaakonvehdit kuuluvat valikoimaan ja voit myös ostaa näitä herkkuja pakattuina kauniisiin rasioihin. 

Lounas

Lounaaksi tarjoamme arkisin kolme salaattivaihtoehtoa ja päivän keiton. Salaatteihin kuulu aina mukaan leipä sekä kastikkeet, jotka saat itse lisätä annokseesi. Lounasannoksen koon voit valita oman nälkäsi mukaan: keskikokoinen tai suuri. Lounaslistamme näet Facebook -sivultamme. 

Mikäli olet tulossa suuremmalla joukolla, niin oletahan ystävällinen ja teet ryhmävarauksen. Ennakkovarauksen tehneille varaamme pöydät valmiiksi.  Voit tehdä ryhmävarauksen ottamalla meihin yhteyttä. Juhlapyhinä ja kesäviikonloppuina emme ota pöytävarauksia vastaan. Ota yhteyttä täältä. 

Laadukkaasti valmistettu

Henkilökuntamme on saanut Barista-koulutuksen, joten voit olla varma, että kahvisi on oikeaoppisesti valmistettu. Käytämme laadukkaita kahvipapuja ja erikoiskahvivalikoimamme on laaja. Samoin voit valita kahviisi useita eri maitovaihtoehtoa. Panostamme myös hyvään teehen. Tarjoilemme mustaa, vihreää ja valkoista teetä sellaisenaan tai lisättyinä eri mausteilla, ei kuitenkaan keinotekoisilla aromeilla.

Teemme myös ihanan raikkaita marja- ja hedelmämehujuomia sekä smoothieita aidoista hedelmistä.

Lähiruoka

Salon seutu on Suomen ruokatuotannon sydän. Viljaa, vihanneksia, juureksia, herneitä ja papuja, lihatuotteita sekä kanamunia ja hunajaa löytyy useilta lähitiloilta. Tavoitteemme on nostaa suomalaisen ruoan arvostusta ja tehdä lähiruoan hankkiminen helpoksi. Meille lähiruoka tarkoittaa vastuullisia valintoja.  Lähiruokahyllystämme voit ostaa laadukkaita paikallisesti tuotettuja mehuja, hilloja, chili- ja kurkkusäilykkeitä, jauhoja sekä jauhoseoksia, härkäpaputuotteita sekä hunajaa. Hankimme tuotteet suoraan tiloilta ja pientuottajilta, jotka tunnemme laadukkaasta ja vastuullisesta toiminnasta. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti ja hyllymyyntimme valikoima vaihtelee ruokasesonkien mukaan. Meistä on myös tärkeää, että kuluttajat pääsevät tapaamaan ruoan tuottajia ja sitä varten järjestämme satokausien mukaan lähiruokamarkkinoita, joissa viljelijät, tuottajat ja ruoka-artesaanit myyvät itse omia tuotteitaan. Näistä tapahtumista tiedotamme ajankohtaista -sivuillamme.

Myymälässämme on lisäksi saatavilla runsas valikoima korkealaatuisia öljyjä ja kahveja sekä erilaisia mausteita, kuivatuista marjoista, hedelmistä ja juureksista valmistettuja elintarvikkeita sekä makeisia.