Petris Chocolate Café

Ensiluokkainen kahvila ja lounaspaikka ykköstien varrella.

Life is too short for bad coffee or bad cake.

Kahvila on myymälämme sydän. Laadukas Cafetorian meille suunnittelema ja paahtama kahvi taipuu baristamme käsissä elämykseksi, jonka kruunaa joko Petris Chocolaten kakkupala sekä oman keittiömme suolaiset syötävät.

Päivittäin tarjolla kevyttä lounasta.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä

Laadukkaasti valmistettu

Henkilökuntamme on saanut Barista-koulutuksen, joten voit olla varma, että kahvisi on oikeaoppisesti valmistettu. Käytämme laadukkaita Cafetorian kahvipapuja ja erikoiskahvivalikoimamme on laaja. Panostamme myös hyvään teehen. Tarjoilemme oman maahantuontimme mustaa, vihreää ja valkoista teetä sellaisenaan tai lisättyinä eri mausteilla, ei kuitenkaan keinotekoisilla aromeilla.

 Teemme myös ihanan raikkaita marja- ja hedelmämehujuomia sekä smoothieita aidoista hedelmistä.

Lähiruoka

Salon seutu on Suomen ruokatuotannon sydän. Viljaa, vihanneksia, juureksia, herneitä ja papuja, lihatuotteita sekä kanamunia ja hunajaa löytyy useilta lähitiloilta. Tavoitteemme on nostaa suomalaisen ruoan arvostusta ja tehdä lähiruoan hankkiminen helpoksi. Meille lähiruoka tarkoittaa vastuullisia valintoja.  Lähiruokahyllystämme voit ostaa laadukkaita paikallisesti tuotettuja mehuja, hilloja, chili- ja kurkkusäilykkeitä, jauhoja sekä jauhoseoksia, härkäpaputuotteita sekä hunajaa. Hankimme tuotteet suoraan tiloilta ja pientuottajilta, jotka tunnemme laadukkaasta ja vastuullisesta toiminnasta. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti ja hyllymyyntimme valikoima vaihtelee ruokasesonkien mukaan. Meistä on myös tärkeää, että kuluttajat pääsevät tapaamaan ruoan tuottajia ja sitä varten järjestämme satokausien mukaan lähiruokamarkkinoita, joissa viljelijät, tuottajat ja ruoka-artesaanit myyvät itse omia tuotteitaan. 

Myymälässämme on lisäksi saatavilla runsas valikoima korkealaatuisia öljyjä ja kahveja sekä erilaisia mausteita, kuivatuista marjoista, hedelmistä ja juureksista valmistettuja elintarvikkeita sekä makeisia.

Yhteystiedot

PetriS Chocolate Cafe
Puh: +358 40 647 2610
Sähköposti: KahvilaDH@petris.fi

Kahvilapäällikkö
Piritta Henriksson
+358 40 6897480

Jätä meille palautetta