Design Hill Café

Ensiluokkainen kahvila ja lounaspaikka ykköstien varrella.

Life is too short for bad coffee or bad cake.

Kahvila on myymälämme sydän. Laadukas Kaffecentralen luomu Saari-suodatinkahvimme ja italialainen Monteriva espressopapu taipuu baristamme käsissä elämykseksi, jonka kruunaa joko Petris Chocolaten kakkupala tai oman keittiömme suolaiset syötävät.

Päivittäin tarjolla kevyttä lounasta.

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät täältä.

Laadukkaasti valmistettu

Henkilökuntamme on saanut Barista-koulutuksen, joten voit olla varma, että kahvisi on oikeaoppisesti valmistettu. Käytämme laadukkaita kahvipapuja ja erikoiskahvivalikoimamme on laaja. Samoin voit valita kahviisi useita eri maitovaihtoehtoa. Panostamme myös hyvään teehen. Tarjoilemme mustaa, vihreää ja valkoista teetä sellaisenaan tai lisättyinä eri mausteilla, ei kuitenkaan keinotekoisilla aromeilla.

Teemme myös ihanan raikkaita marja- ja hedelmämehujuomia sekä smoothieita aidoista hedelmistä.

Lähiruoka

Salon seutu on Suomen ruokatuotannon sydän. Viljaa, vihanneksia, juureksia, herneitä ja papuja, lihatuotteita sekä kanamunia ja hunajaa löytyy useilta lähitiloilta. Tavoitteemme on nostaa suomalaisen ruoan arvostusta ja tehdä lähiruoan hankkiminen helpoksi. Meille lähiruoka tarkoittaa vastuullisia valintoja.  Lähiruokahyllystämme voit ostaa laadukkaita paikallisesti tuotettuja mehuja, hilloja, chili- ja kurkkusäilykkeitä, jauhoja sekä jauhoseoksia, härkäpaputuotteita sekä hunajaa. Hankimme tuotteet suoraan tiloilta ja pientuottajilta, jotka tunnemme laadukkaasta ja vastuullisesta toiminnasta. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti ja hyllymyyntimme valikoima vaihtelee ruokasesonkien mukaan. Meistä on myös tärkeää, että kuluttajat pääsevät tapaamaan ruoan tuottajia ja sitä varten järjestämme satokausien mukaan lähiruokamarkkinoita, joissa viljelijät, tuottajat ja ruoka-artesaanit myyvät itse omia tuotteitaan. 

Myymälässämme on lisäksi saatavilla runsas valikoima korkealaatuisia öljyjä ja kahveja sekä erilaisia mausteita, kuivatuista marjoista, hedelmistä ja juureksista valmistettuja elintarvikkeita sekä makeisia.

Yhteystiedot

Kahvila:
044 7383333
cafe@designhill.fi

Kahvilan päällikkö:
Jenni Johansson
jenni.johansson@designhill.fi
044 3844376

 Hankinnat, rekrytoinnit ja ryhmävaraukset:

Sanna Kallinen
sanna.kallinen@designhill.fi
050 5929301

Jätä meille palautetta