Ensiluokkainen taukopaikka -
Design Hill ja
Petris Chocolate Cafe & Food

Etsitpä sitten ensiluokkaista taukopaikkaa, kahvilaa, lounaspaikkaa tai liikettä, josta löydät kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita kotiin, mökille tai vaikkapa lahjaksi, kannattaa pysähtyä Design Hillissä.

Miellyttävä taukopaikka aivan moottoritien kupeessa

Sijaitsemme moottoritien välittömässä läheisyydessä Halikossa. Meiltä löydät laadukkaat kotimaiset lifestyle brändit ja skandinaavista linjaa edustavat ulkomaiset laatumerkit sekä kosmetiikkaa ja hiustuotteita. Lisäksi Design Hillissä on suuri askarteluosasto ja alakerrassa matto- ja sisustusoutlet. Design Hill on taukopaikka, josta löytyy jotain jokaiselle. 

Myymälämme sydän on kahvila, jossa voit rauhassa nauttia itse tehdyistä herkuista pöytiin tarjoiltuna tai ostaa tuotteet mukaasi. Valikoimissa on aina tuoreita ja itse tehtyjä suolaisia ja makeita herkkuja, erikoiskahveja sekä raikkaita salaatteja ja keittoja. Lisäksi meiltä voit osaa mukaasi paikallisten tuottajien valmistamaa lähiruokaa sekä muita erikoiselintarvikkeita.

Design Hillin aukioloajat

Olemme avoinna päivittäin! Löydät myymälän ja kahvilan aukioloajat AUKIOLOAJAT-sivulta.

Design with a View

Design Hill syntyi 2009 Pinetta-Tuote Oy:n tehtaanmyymälän muuttaessa uuden Turku-Helsinki moottoritien varteen. Ajatus oli rakentaa sijainniltaan erinomainen pysähtymisen arvoinen lifestyle -myymälä. Vaaleus, raikas selkeys ja pelkistetty skandinaavisuus ovat teemat, jotka pysyvät, vaikka valikoimat ja brändit aika ajoin muuttuvat. Kokonaisuutta täydentää liikkeen sydämenä toimiva kahvila.

Meille on helppo poiketa sekä läheltä että kauempaa. Sijaitsemme Halikossa, E18 moottoritien liittymässä nro 13 Turku-Helsinki -moottoritien varressa. Helsingistä meille on matkaa noin 1 h 15 min ja Turusta n. 35 minuuttia.

Missio ja visio

Haluamme kehittää palveluitamme ja valikoimaamme yhdessä asiakkaittemme kanssa. Mottomme on, että emme ole koskaan valmiita – haluamme aina parantaa ja oppia uutta. Uskomme käsityötaitoon, jatkuvaan kehittymiseen ja uusien asioiden kokeilemiseen. Tavoitteenamme on ilahduttaa ja inspiroida asiakkaitamme. Olipa käyntisi sitten lyhyt levähdystauko tai pidempi shoppailu- ja herkutteluhetki, meille on tärkeää, että lähdet meiltä hymyssä suin ja tulet taas pian uudelleen.

Vastuullisuus

Meistä kaupankäynnin pitää olla reilua, vastuullista ja ympäristöä kunnioittavaa. Vastuullisuus tarkoittaa meille arjen tekoja.

Design Hill on Suomen ensimmäinen täysin maalämmöllä lämpiävä ja jäähdytettävä myymälärakennus. Nykyisin katollamme on myös salolaisen Areva Solarin aurinkopaneelit, jotka tuottavat myymälässämme tarvittavan sähkön.  Emme haaskaa puhdasta vettä, esim. wc-huuhtelumme käyttää harmaavesijärjestelmää. Lajittelemme ja kierrätämme kaikki jätteemme. Pyrimme minimoimaan ruokahävikin suunnittelemalla valikoiman ja ruokamäärät huolellisesti etukäteen.

Olemme mukana nuorten työelämään tutustumisessa. TET-harjoittelussa tai opiskeluihin kuluvassa työharjoittelussa on käynyt jo monta nuorta sekä opiskelijaa. Lisäksi tarjoamme kesätöitä koululaisille.

Meille on tärkeää tukea myös sellaisten ihmisten työllistymistä ja osallistumista yhteiskuntaan, joille se on syystä tai toisesta on muita haasteellisempaa. Myymme esim.  Warkop Oy:n ja Ravattulan toimintakeskusten tuotteita. Nämä tahot työllistävät omassa toiminnassaan vajaakuntoisia tai syrjäytymisvaarassa olevia ihmisiä. Lisäksi toimimme Salon seudun potilas- ja vammaisyhdistyksen yhteistyöyhdistys SYTY ry:n kannatusjäsenenä.

Meillä on mahtava henkilökunta!

Design Hill myymälän tiimi pitää huolen siitä, että palvelu pelaa niin kassalla kun muuallakin liikkeessä.

PetriS Chocolate Cafe tiimi. Erikoiskahvit sekä suolaisten ja makeiden syötävien herkulliset makuyhdistelmät syntyvät, kun kaikki pistävät omaa luovuuttaan peliin.
Pieni ja kaunis kahvilamme ei toimisi ilman tätä tehotiimiä. Vipinää riittää yleensä koko päiväksi mutta kun yhteistyö toimii, niin homma sujuu.

Olemme palveluyritys ja koko henkilökuntamme panostaa siihen, että pysähdyksesi Design Hillissä on aina positiivinen elämys. 

Motarin varrella uskomaton keidas!
Read More
Erittäin positiivisesti yllättävä paikka. Toivon ettet eksy vieressä olevaan Shell Simpukkaan tauolle vaan löydät itsesi tähän Luxus kahvilaan. Kahvi täyttää varmasti kahvifriikkienkin toiveet (espresso) ja leivonnaiset ja salaatit todella maukkaita ja kauniita. En tiennytkään että lautaselle voidaan tehdä sellaista taidetta, miten tuotteet siihen laitetaan....kestää tovin ennen kuin niitä voi alkaa syömään, koska asettelu on taidetta. Uskon ettei kukaan pety, joka sinne eksyy.