Lifestyle tuotemerkkien koti

Laatua ja ideoita.

Haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän ostoselämyksen ja monipuolisen valikoiman erityisesti kodinsisustukseen, ruuanlaittoon ja keittiövälineisiin sekä saunomiseen liittyviin tuotteisiin.  Meillä on myynnissä laadukkaita aikaa ja kulutusta kestäviä lifestyle tuotemerkkejä. Laajasta valikoimastamme löydät runsaasti kauniita ja käytännöllisiä moneen tyyliin sopivia tavaroita itselle tai lahjaksi- etsitpä sitten uutuuksia tai klassikoita tai vain jotain kivaa, joka tuottaa iloa!

Brändien shop-in-shopit

Marimekko

Shop-in-shopista löydät Marimekon sesongin uutuudet, olivatpa ne laukkuja, vaatteita, kankaita, kodintekstiileitä taikka astioita. Meiltä saat myös Marimekon lahjakortit.

Finlayson

Liina- ja vuodevaatteet, pyyhkeet, kylpytakit, keittiötekstiilit sekä vaatteet. Kuoseja ja printtejä moneen makuun ja aina ajankohtaiset Finlaysonin myymälöiden tarjoukset ja kampanjat. Tämän lisäksi löydät osastolta myös Reino&Aino tuotteita ja Makian vaatteita sekä asusteita.

Fiskars, Iittala, Arabia

Meiltä löydät laajan valikoiman kodinsisustus, lahja- sekä kattaustarvikkeita. Fiskarsin taloustavaroiden lisäksi myymme Iittalan sekä Arabian kodintuotteita sekä Hackmanin keitto- ja paistoastioita. Kesäisin valikoimassamme on myös puutarhavälineitä. Askarteluosastoltamme löydät Fiskarsin askarteluvälineitä ja saksia.  

Lumene

Suomalainen kosmetiikkavalmistaja, jonka ihonhoito- ja meikkituotteissa käytetään Suomen luonnon raaka-aineita ja puhdasta lähdevettä. Uutuutena Lumene on laanseerannut myös hiustenhoitotuotteita. Tiesitkö, että kaikki Lumenen ihonhoitotuotteet sisältävät vähintään 80 % luonnollisia raaka-aineita. Meillä on aina hyviä Lumene tarjouksia.

Aarikka

Värikkäät tai luonnonläheisissä väreissä hehkuvat puusta ja korumetallista  valmistetut korva- kaula ja rannekorut on suunniteltu niin, että voit helposti luoda eri tyylejä yhdistelemällä  koruja toisiinsa. Sisustusesineistä löydät meiltä sekä sesongin mukaan vaihtuvia koriste-esineitä että ajattomasti muotoiltuja tuotteita.

Osmia

Osmia Oy ammentaa inspiraation tuotteisiinsa luontoon liittyvistä tuoksuista. Osmian tuotteet ovat löytäneet tiensä myös maailmankuuluun helsinkiläiseen Löyly saunaravintolaan.  Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme ja päivitä saunomis- ja kylpemiskokemuksesi kokonaan uudelle tasolle.

Ristomatti Ratia

Saaristo Shop Pinetta-Tuote Oy:n valmistamat kotimaiset Saaristosarjan valkoiset, harmaat ja mustat puukirstut, avain- ja seinäkaapit, puukorit sekä lyhdyt luovat tunnelmaa ja tyyliä sekä kotiin että mökille.

Muut Brändit

Kotimaiset brändit​

Pinetta Tuote Oy

Halikkolaisen tutun Pinetta Oy:n tehtaanmyymälän tuotteita löydät sekä keittiö- että saunaosastoltamme. Löylyhetkistä nautiskeluun moneen makuun sopivat saunakiulut -ja kauhat, pesuharjat, laudeliinat sekä löylymittarit. Meiltä löydät myös Pinetan korit, rahit sekä puiset keittiön pientarvikkeet. 

Hukka

Hukka Design Oy on itäsuomalainen perheyritys, joka valmistaa sauna- ja keittiötuotteita kotimaisesta vuolukivestä. Vuolukivi kestää koviakin lämpötilan vaihteluita ja siitä valmistetut tuotteet pitävät kuuman kuumana ja kylmän kylmänä.

Design Hillissä on myynnissä myös paljon muita kotimaisia brändejä kuten Desico, Verso, Salon lakkitehdas, Heirol ja Saaren Taika. Tervetuloa tutustumaan.

Kansainväliset brändit

Alessi

Tämän italialaisen perheyrityksen uniikisti muotoillut tuotteet ovat jo itsessään taideteoksia. Vaihtuvassa valikoimassamme on sekä ikonisia klassikoita että uudempaa designia.

 

Eva Solo

Skandinaavista selkeyttä ja loistavaa käytännöllisyyttä. Tanskalaisen Eva Solon oivaltava suunnittelu ja selkeä muotokieli erottuvat edukseen.  Toimivaa ja käytännöllistä!

Umbra

Kanadalainen Umbra tarjoaa mm. monta tyylikästä, kekseliästä ja toimivaa tapaa ripustaa ja säilyttää erilaisia tavaroita.

Blomus

Saksalaisen 1961 perustetun Blomuksen tuotteet nojaavat puhtaaseen muotoon, rehellisiin materiaaleihin sekä intohimoiseen suunnitteluun ja laatuun. Blomuksen laajasta valikoimasta löydät meiltä tuotteita kylpyhuoneeseen, sisutukseen tai keittiöön. 

Pappelina matot

Pappelina on ruotsalainen valmistaja, joka valmistaa muovi- tai pellavasekoitemattoja perinteisin menetelmin. Matot sopivat erityisen hyvin allergisille ja ne on helppo pitää puhtaina.  Kuviomaailma on skandinaavisen selkeä ja pelkistetty. Pappelinan matot soveltuvat hyvin myös kosteisiin tiloihin tai ulos ja matoilla on hyvä valonkestävyys. Pappelinalta saamme säännöllisesti Odd & Rare eriä- erilaisia mattoja jopa -48% alennuksella.

Dixie

Dixie on ruotsalainen kodinsisustukeen erikoistunut brändi, jonka laajasta tuotevalikomasta meillä on kulutusta kestäviä mattoja, koreja sekä pöytätabletteja.

Maison Berger

Nerokas ratkaisu sisäilman raikastamiseen. Huoneilman puhdistamiseen suunnitelluissa lampuissa on patentoitu katalyyttimenetelmä, joka poistaa tehokkaasti sisäilman hajuja sekä tuhoaa bakteereita. Tuoksulamppujen lisäksi valikoimissamme on autoihin asennettava ilmanraikastin sekä useita huonetuoksuja. 

Muita brändejä

Näiden lisäksi löydät meiltä paljon myös muita brändejä, esimerkiksi. Asa, Reisenthel, Redecker, Durance ja Omnioutil.

 

Askarteluosasto

Uskomme käsillä tekemiseen ja kädentaitoihin ja siihen, että itse tehtyjä lahjoja arvostetaan nykypäivänä yhä enemmän.

Haluatko askarrella itse kortit ja koristeet? Silloin kannattaa hakea kaikki askarteluun tarvittavat välineet ja aineet Design Hillistä. Kartongit, liimat, glitterit, koristenauhat ja mitä ikinä etsit – todennäköisimmin löydät kaiken tarvitsemasi meiltä.

Outletit

HEADLINE Outlet

Salolaisen kampaamo ja kauneushoitola Headline Oy:n outletistä saat laadukkaat kampaamotuotteet aina takuuvarmaan edulliseen hintaan.